Golejada per iniciar l’europeu

Waterpolo. La selecció espanyola femenina, amb dotze jugadores catalanes, és molt superior a França i al descans ja la guanyava per 1-6. Anni Espar destaca en atac i marca quatre gols

FRANÇA 6 ESPANYA 15

FRANÇA:Gaal, Millot, Bachelier, Bouloukbachi, Guillet, Mahieu (1), Dhalluin (1), Radosavljevic, Deschampt (1), Vernoux, Clerc, Daule (3) i Derenty.ESPANYA:Laura Ester, Marta Bach, Anni Espar (4), Beatriz Ortiz (3), Roser Tarragó (1), Irene González, Clara Espar (1), Pilar Peña, Judith Forca (1), Paula Crespi (1), Maica García (2), Paula Leiton (2) i María Elena Sánchez.PARCIALS:1-3, 0-3, 1-4 i 4-5.ÀRBITRES:Ursula Wengenroth (SUI) i Gabriella Varkonyi (HON). Van excloure definitivament Radosavljevic i Bachelier de França.

La selecció espanyola va iniciar l’europeu femení de Budapest amb una golejada per 6-15 contra França. El combinat estatal, amb dotze jugadores catalanes de les tretze convocades, no va tenir cap problema per superar un conjunt francès al qual ja dominava per 1-6 en el descans. Les jugadores de Miki Oca es van avançar amb un 0-3 en els primers minuts i un gol de França va situar l’1-3 al final del primer quart. En el segon període el parcial va tornar a ser clar (0-3) i es va arribar al descans amb un avantatge de cinc gols (1-6).

En el tercer període el conjunt estatal es va distanciar del seu rival amb tres gols més (1-4) i el marcador va arribar a un clar 2-10. En els darrers vuit minuts la selecció espanyola femenina es va relaxar una mica i les jugadores franceses van aconseguit un parcial més ajustat de 4-5, per un resultat final de 6-15. Anni Espar va ser la màxima golejadora de l’equip amb quatre gols, mentre que Bea Ortiz en va aconseguir tres.

Demà Espanya jugarà el seu segon partit de la fase de grups i s’enfrontarà a un rival més complicat, Itàlia, que va guanyar 4-13 Alemanya.