Tarragó lidera la victòria espanyola contra Itàlia (10-16)

Waterpolo. La mataronina ha anotat 7 gols en un partit en què les de Miki Oca han marcat diferències en una primera meitat espectacular (4-9)

La selecció espanyola ha superat Itàlia amb suficiència (10-16) i si no hi ha sorpreses es jugarà el lideratge de grup de l’europeu diumenge vinent contra Holanda. Amb una Roser Tarragó, pletòrica, autora de 7 gols, una defensa molt seriosa i molta efectivitat en atac (8 de 11 en superioritats), l’equip de Miki Oca ha marcat diferències des de l’inici i les ha sabut mantenir fins al final.

Roser Tarragó ha estat la gran protagonista de la primera meitat. La mataronina, en estat de gràcia, ha deixat la seva targeta de presentació i amb sis gols ha impulsat el conjunt espanyol, que s’ha mostrat molt consistent en defensa (2 de 10 de les italianes en superioritat) i amb bones intervencions de Laura Ester sota els pals ha tancat els dos primers quarts amb un parcial de 4-9 (2-5 i 2-4). Els altres gols han arribat des de la posició de boia, amb Leitón, Crespí i Maica com a golejadores.

En el tercer quart el conjunt de Miki Oca ha baixat el ritme anotador, però ha pogut arribar al tram definitiu amb 5 gols d’avantatge (7-12). En l’intercanvi de cops final ha destacat Maica García, que amb tres gols s’ha convertit en la segona anotadora del conjunt espanyol, que també s’ha apuntat el parcial de l’últim quart (4-3).