Patinatge

El Campionat Territorial de Girona de Grups de Xou, a Granollers

Patinatge artístic. S’havia de fer diumenge a Fontajau i es disputarà el 16 de febrer al Palau d’Esports de Granollers, on normalment juga els seus partits d’handbol el BM Granollers

El Campionat Territorial de Girona de Grups de Xou 2020, que s’havia de fer aquest diumenge a Fontajau, es disputarà el 16 de febrer al Palau d’Esports de Granollers, on normalment juga el BM Granollers, segons ha fet oficial la Federació Catalana de Patinatge; que juntament amb la seva delegació territorial gironina, agraeix la predisposició i les facilitat donades per l’Ajuntament de Granollers.

Fontajau, inundat dijous passat pels efectes del temporal, havia de ser el marc del campionat gironí diumenge i del campionat de Catalunya els dies 22 i 23 de febrer. Aquesta segona competició ja tenia una nova seu definida: el l Pavelló Barris Nord de Lleida en les mateixes dates previstes.

La federació, que buscava un recinte amb una capacitat igual o superior, informarà properament com es podran comprar les entrades per al campionat gironí, pel qual se n’havien venut unes 4.000 i què faran amb aquestes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)