Voleibol

El somni del Sant Cugat depèn del derbi català

Voleibol. La remuntada a Madrid va salvar la primera pilota de partit i ara les de Rafa Ruiz necessiten els tres punts avui contra el CVB Barça

El DSV Sant Cugat rep avui el CVB Barça al pavelló de Valldoreix (16 h) en un derbi femení de la lliga Iberdrola entre dos equips assedegats. El Barça, cuer amb només un punt, és a deu punts de la zona de permanència i encara no ha guanyat, i l’equip de Rafa Ruiz, penúltim, es podria col·locar a només un punt del Madrid Chamberí, l’antepenúltim, que marca la permanència quan falten set jornades per al final del campionat, si obté un triomf de 3 punts: 3-0 o 3-1. L’equip madrileny té poc a dir aquesta jornada contra el líder, el Logronyo. Les santcugatenques, de fet, van vèncer la setmana passada a la pista del Madrid remuntant un 2-0 advers.

Fitxatge del Sant Cugat

Els principals arguments del Sant Cugat són l’aportació de Sarah Blomgren, de Camila Maldonado i de la seva recent incorporació, Deprece Washington, una jugadora nord-americana de 28 anys i 1m81 que procedeix del SG Eisenerz d’Àustria i que ja va debutar en la pista madrilenya amb 16 punts. Per part blaugrana, les jugadores franquícia són Novoa, Caro i Wolkowisky.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)