Atletisme

La mitja marató de Barcelona trenca rècords

Atletisme. L’organització ha tancat les inscripcions dues setmanes abans de la prova amb 23.000 participants, provinents de 122 països

La eDreams Mitja Marató de Barcelona ja ha penjat el cartell de tancament d’inscripcions. Més de dues setmanes abans de la prova, el 16 de febrer, l’organització ha hagut de tancar la venda de dorsals, ja que s’ha arribat a la xifra rècord de 23.000, 4.000 més que en l’última edició, la qual cosa referma la mitja barcelonina com la de més participació en el calendari espanyol. La cursa catalana també trenca rècords de participació femenina, amb 7.200 corredores, un 31% del total, i en presència estrangera, amb un 45% dels inscrits. El nombre de països representats s’eleva a 122, superant àmpliament els 103 de l’any passat. A més de l’Estat espanyol, els països amb més participació són França (1902), Gran Bretanya (1591), Alemanya (920) i Itàlia (835). Destaca la inscripció de corredors originaris de Jamaica, Brunei, Burkina Faso, Cambodja o Guatemala, entre d’altres.

D’altra banda, la eDreams Mitja Marató de Barcelona ha renovat la Gold Label, que atorga la World Athletics (l’antiga Federació Internacional d’Atletisme) com una de les millors curses en ruta del calendari internacional.

LA XIFRA

7.200
Dones.
La participació femenina, un 31% del total, també suposa un rècord
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)