Esquí

La 'Salomon Quest' de Masella reuneix 522 participants

La Audi Salomon Quest Challenge ha celebrat aquest cap de setmana a Masella seva segona cita de la temporada amb èxit total. L'esdeveniment ha acollit més de 522 participants que han pogut gaudir en equip i al costat de família i amics d'un matí ple de reptes: un eslàlom gegant, un freeride, 1 boardercross, 1 Banked eslàlom o un quilòmetre llançat.

El village del Pla de Masella va tornar a acollir un esdeveniment que es caracteritza per ser tan divertit com competitiu: dues qualitats que fan que l'Audi Salomon Quest Challenge sigui sempre un èxit. Després 4 h de competició en la qual els participants van gaudir dels cinc reptes, va arribar el lliurament de premis en què els millors equips van pujar a podi per aconseguir el trofeu. Després, es va realitzar el sorteig de regals entre tots els participants.

Amb aquesta segona cita, l'Audi Salomon Quest Challenge s'acomiada fins al pròxim any rere reunir aquesta temporada a més de 522 participants en les dues cites celebrades a Baqueira i Masella.

La notícia completa a aquí
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)