El Zodiac Barceloneta ha d’esperar al darrer quart per assegurar el triomf

Waterpolo. Guanya per 16-12 al Jadran Split en el primer partit de la segona volta de la lliga de campions

El Zodiac Atlètic Barcelona ha hagut d’esperar al darrer quart per guanyar al Jadran Split per 16-12, en el primer partit de la segona volta de la lliga de campions. Els mariners sempre han anat per davant en el marcador, però els croats han posat molta resistència, i han millorat respecte al partit de la primera volta, ja que havien recuperat a dos jugadors lesionats. El primer quart ha finalitzat amb un empat (3-3) i s’ha arribat al descans amb una mínima avantatge local (6-5). En l’inici del tercer període l’Atlètic Barceloneta s’ha avançat de dos gols (7-5) però, el Jadran Split ha jugat els seus millors minuts i ha tornat a anivellar el partit, 9-9. El darrer període s’ha iniciat amb un gol d’avantatge pels locals i poc a poc han anat incrementant el seu marge fins el 16-12 final. Álvaro Granados ha marcat cinc gols i Michael Bodegas n’ha fet quatre.