Esquí

Certascan, tercera parada de la Copa FEEC-Ferrino

Tavascan acull aquest diumenge la 28a cursa Certascan d’esquí de muntanya

L’estació d’esquí de Tavascan acollirà la tercera prova de la 36a Copa FEEC-Ferrino d’esquí de muntanya. I ho farà amb una de les clàssiques: la Alt Pallars- Certascan Sergi Escalera, organitzada conjuntament per l’Agrupació Científico-Excursionista de Mataró i el Club Esquí Tremp i que enguany celebra la seva vint-i-vuitena edició.

El seu recorregut és, sense dubte, un dels més espectaculars del pirineu català. La categoria sènior masculí haurà de superar un recorregut de 13,5 quilòmetres i 2.000 metres de desnivell positiu, culminant els cims del Pic de la Coma del Forn (2.683 m) i el Campirme (2.632 m), tot passant pels magnífics estanys de Mascarida i del Diable. La categoria femenina, junior, cadet i popular realitzaran un circuit una mica més curt d’uns 8,5 quilòmetres i 1.200 m de desnivell positiu, amb sortida des de la cota 2.000 de l’estació i sense passar pels cims abans esmentats.

Les inscripcions per a la 28a Certascan-Sergi Escalera estaran obertes fins divendres 14 de febrer. La podreu fer a través de la plataforma de la web de la FEEC.

La notícia completa a aquí
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)