Atletisme

La marató de Tòquio es disputarà només per als corredors d’elit

Atletisme. La prova, que comptava amb uns 38.000 inscrits, es reduirà a uns 200 atletes professionals per la por al contagi del coronavirus. segons els organitzadors

Els organitzadors de la marató de Tòquio han decidit permetre únicament la participació d’atletes d’elit i impedir la presència dels corredors populars per la por que la propagació del coronavirus s’estengui encara més al Japó, on el número de casos s’ha incrementat notablement. La marató de Tòquio, prevista per l’1 de març, comptava amb uns 38.000 participants inscrits, però després d’aquesta dràstica decisió es reduirà a uns 200 corredors professionals, segons ha confirmat la mateixa organització. “Els preparatius per adoptar mesures contra la propagació de contagiats ja estava en marxa, però seria difícil portar a terme la cursa en què hi participen tants corredors aficionats, mentre s’ha confirmat la infecció de diverses persones a Tòquio”, han explicat els promotors de la cursa a través d’un comunicat.

L’organització permetrà la participació només dels atletes d’elit, inclosos els de cadira de rodes, i han anunciat que no reemborsaran els diners de la inscripció dels corredors aficionats. Segons les normes d’inscripció de la marató de Tòquio, l’import de la inscripció només és reemborsable si es cancel·la la cursa per la neu, inundacions, danys estructurals causats per ratxes de vent, llampecs, tornados o incendis en curs, o per ordre de les autoritats davant d’un terratrèmol o atac terrorista. La setmana passada els organitzadors ja havien demanat que els corredors provinents de la Xina s’abstinguessin de participar-hi, però avui les restriccions ja són molt més dràstiques.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)