Atletisme

Duplantis, aquesta vegada no

Pista coberta. El suec es queda a les portes de saltar 6,19 a Lievin, marca que hauria significat el seu tercer rècord mundial de salt de perxa en només dotze dies

Armand Duplantis no va poder batre ahir a Lievin el rècord del món de perxa per tercera vegada en només dotze dies. El suec va guanyar el concurs del míting amb un espectacular salt sobre 6,07 i va demanar que posessin el llistó sobre 6,19, un centímetre més que la marca que va assolir dissabte a Glasgow. El recordista va estar a punt de superar el llistó en el segon intent però aquest va acabar cedint en l’últim moment. En el tercer intent ja no va ni acabar-se d’aixecar del tot. Duplantis encara tindrà una nova oportunitat de batre el seu rècord en la trobada que organitzarà Renaud Lavillenie.

En el concurs femení la nord-americana Sandi Morris després de saltar 4,83 va provar de superar el rècord del món en pista coberta (5,03) però també es va estavellar contra aquesta altura.

En les proves de velocitat dels 60 m els més ràpids del míting van ser Ronnie Baker (6.44) i la gambiana Gina Bass (7.11). La marca més valuosa de la jornada la va aconseguir l’etíop Getnet Wale en uns 3.000 m d’alt voltatge (7:32.80), rècord del míting. En la volta final va ser més ràpid que el seu compatriota Selemon Barega.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)