El Barça guanya a Celje (25-37) i passa directe als quarts de la lliga de Campions

Handbol. Els blaugrana s’asseguren la primera posició del grup quan encara falta una jornada per disputar

El Barça s’ha imposat amb comoditat a la pista del Celje per 25-37, s’ha assegurat la primera posició del grup A i s’ha classificat directament pels quarts de final de la lliga de Campions. Quan encara queda una jornada per finalitzar la fase de grups els blaugrana ja han fet la feina i s’estalvien l’eliminatòria de vuitens.

El Celje ha intentat plantar cara als blaugrana en els primers minuts i en un parell d’ocasions ha anat per davant en el marcador (3-2 i 11-10), però el Barça ha decidit que volia un partit més tranquil i s’ha distanciat en el marcador. Un parcial de 0-4 amb tres gols consecutius de Dika Mem han situat el 11-14 en el minut vint. Els blaugrana han intensificat la seva feina defensiva i han arribat als cinc gols d’avantatge a tres minuts del descans (13-18). Jure Dolenec ha estat els golejadors de la primera meitat i ha marcat cinc gols, tres d’ells de penal. Al descans s’ha arribat amb el 14-19 pels blaugrana.

El Barça ha anat incrementant la seva avantatge en la segona meitat (17-24 en el minut 37). La major resistència del conjunt eslovè l’ha posat David Razgor, que ha sigut el màxim anotador del partit amb nou gols, vuit d’ells de penal. En el conjunt blaugrana han tornat a jugar Aleix Gómez i Luka Cindric, que ha reaparegut després de superar la lesió que es va fer en l’europeu. En els últims minuts el Barça ha dominat completament i un darrer parcial d’1-6 l’ha portat a guanyar el partit per 25-37, dotze gols de diferència que ha sigut la màxima de l’enfrontament.