Ciclisme

La Milà-San Remo, en perill pel coronavirus

Ciclisme. El director de la cursa admet que l’expansió del coronavirus a la Llombardia fa que la clàssica es pugui suspendre per primer cop des de la Segona Guerra Mundial

Entre les moltes competicions locals i internacionals que viuen amb preocupació la propagació del coronavirus al nord d’Itàlia una de les principals és la Milà-San Remo, que s’ha de disputar el proper 21 de març per la zona on hi ha confinament de la població. El director general de la cursa, Mauri Vegni, ha confirmat als mitjans italians que el risc de suspensió és real: “Estem molt preocupats per la propagació de l’epidèmia i la situació encara és molt delicada.” De fet, Vagni també pateix per la celebració de la Tirrena-Adriàtica, entre l’11 i el 17 de març.

La Milà San Remo, coneguda com la classicissima només es va suspendre tres cops al segle XX durant les dues guerres mundials (1916, 1944 i 1945). “No tenim un pla B per la clursa. Si el govern tanca, per exemple, l’aeroport de Milà haurem d’anul·lar la prova. No tenim previst modificar el recorregut”, ha afegit Vegni. Els organitzadors del Giro d’Itàlia (9-31 de maig) consideren que és massa aviat encara per prendre cap mesura.

Sense copa d’hoquei

La Federació Italiana de Patinatge, per la seva banda, ja ha ajornat la final a vuit de la copa d’Itàlia que s’havia de disputar en el PalaCastellotti de Lodi del 28 de febrer a l’1 de març. Els casos de coronavirus que s’han produït a la regió han estat també el motiu. La nota data i la nova seu, si no es pot disputar a Lodi, encara no se saben i s’està pendent de les properes decisions de les autoritats sanitàries italianes.

La federació, també ha suspès totes les activitats esportives i organitzatives que s’havien de realitzar en la zona nord d’Itàlia durant aquesta setmana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)