Tennis

Granollers, dos títols en vuit dies

Tennis. El català i l’argentí Horacio Zeballos se situen com la tercera millor parella del 2020 gràcies als triomfs a l’Argentina i el Brasil i comencen a somiar en el Masters de Londres

Dos títols en vuit dies, primer a l’Argentina i diumenge passat a Rio de Janeiro superant els italians Caruso i Gaio per 6-4, 5-7 i 10-7, han situat la parella formada pel català Marcel Granollers i l’argentí Horacio Zeballos com la tercera millor del curs i, de moment, fan camí amb determinació cap al Masters de Londres. Granollers, a més, ha pujat tres posicions i ja és quinzè en el rànquing mundial de dobles, especialitat en la qual ha guanyat vint títols en quaranta finals des del 2009. Zeballos continua quart del món, només superat pels colombians Robert Farah 1) i Juan Sebastián Cabal (2) i pel francès Nicolas Mahut, el primer dels capdavanters que també juga el circuit individual. El balanç de la parella el 2020 és de deu triomfs i una sola derrota en els vuitens de l’obert d’Austràlia. Tant el català com l’argentí se centren exclusivament en els dobles i no juguen els quadres individuals, selecció òptima tant pel desgast com per triar el calendari. Aquesta setmana disputen l’obert mexicà a Acapulco i debutaran contra els francesos Mannarino-Martin.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)