Ciclisme

Froome correrà l’edició número 100 de la Volta

Ciclisme.

Chris Froome ha revelat que el seu calendari de competició d’enguany inclou la participació a la 100a Volta a Catalunya, que se celebrarà del 23 al 29 de març. El corredor britànic, guanyador de quatre edicions del Tour, ho ha anunciat en unes declaracions recollides per l’agència EFE durant la seva participació al Tour del Emirats. També ha explicat que abans de viatjar a Catalunya realitzarà una concentració preparatòria a Sud-àfrica.

D’aquesta manera, la ronda catalana tornarà a comptar per segon any consecutiu amb un dels referents del pilot internacional. En l’edició passada, Froome ja va estar en la línia de sortida de Calella, destacant dins la llista de favorits amb altres noms propis com Egan Bernal, Richard Carapaz, Alejandro Valverde, Nairo Quintana o Miguel Ángel López. El corredor de l’Ineos, però, va patir una caiguda en la segona etapa, entre Mataró i Sant Feliu de Guíxols, que no va tenir conseqüències importants però el va apartar dels primers llocs de la general.

La d’enguany serà la vuitena participació de Froome a la Volta, que coincidirà amb una edició tan especial com la 100. El britànic aprofitarà la cursa per seguir retrobant sensacions després de la greu caiguda que va patir a l’any passat mentre estudiava el recorregut de la contrarellotge de la Dauphiné Libéré i que l’ha mantingut allunyat de la competició fins a la seva reaparició d’aquesta setmana al Tour del Emirats. Amb Froome, s’amplia la llista de corredors destacats que participaran en l’edició 100 de la Volta, com Alejandro Valverde, Nairo Quintana, Marc Soler, Warren Barguil i el vigent campió de la cursa, el colombià Miguel Ángel López.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)