El Terrassa surt golejat de la piscina de l’OSC Budapest (21-4)

Waterpolo. Els egarencs són completament superats pels hongaresos que es posen líders de manera provisional del grup B de la lliga de campions

El CN Terrassa ha sortit golejat de la seva visita a la piscina de l’OSC Budapest (21-4) en la desena jornada del grup B de la lliga de campions. El conjunt hongarès s’ha posat líder provisional, ja que els dos equips que tenia per davant, el Ferencváros i el Pro Recco, han ajornat el partit que els enfrontava per culpa del coronavirus.

El conjunt egarenc no ha pogut fer res davant la forta defensa i l’encert en atac dels locals, que en el minut 3 ja estaven guanyant per 3-0. Després del 5-0 al final del primer quart l’OSC Budapest s’ha situat amb un 10-0 abans que a 35 segons del descans el Terrassa aconseguís el seu primer gol. Víctor Alegre ha marcat els dos primers gols dels egarencs, en el segon i el tercer quart, i després en els darrers vuit minuts han anotat Bernat Sanahuja i Oriol Rodríguez. Els hongaresos no han afluixat en cap moment i han dominat clarament els quatre parcials per 5-0, 5-1, 6-1 i 5-2, fins aconseguir la clara victòria per 21-4.