Atletisme

Mechaal i Lamdassem lideren la selecció catalana de cros

Atletisme. El combinat quadribarrat defensarà diumenge a Saragossa el títol estatal assolit la temporada passada a Càceres

Adel Mechaal (New Balance) i Ayad Lamdassem (Bikila) lideren la selecció catalana de cros, que diumenge a Saragossa defensarà el títol espanyol de federacions assolit l’any passat a Càceres. Tots dos, a més, són candidats a figurar en les places d’honor en l’aspecte individual. Lamdassem (2011, 2014 i 2018) té tres títols en el seu palmarès, i Mechaal, un (2017). Completen la convocatòria Ibrahim Ezzaydouni (FC Barcelona), Mourad el Bannouri (la Sansi), Artur Bossy (Castillejo Cáceres Running Club) i Mourad Mounim (AA Catalunya). Fins la temporada passada, els equips eren de nou atletes i puntuaven els sis primers, i aquest curs s’ha reduït a sis participants i només sumen els quatre primers. Segons el reglament, el reusenc Abdessamad Oukhelfen (Playas Castelló), flamant campió català de l’especialitat amb 21 anys, ha de competir per la seva edat en l’equip sub-23, tot i que pot aspirar al títol individual absolut.

Marta Galimany, de la marató al cros

La selecció catalana femenina estarà encapçalada per la campiona d’Espanya de marató, la vallenca Marta Galimany (FC Barcelona). Les expectatives, en aquest sentit, són menors, ja que el conjunt quadribarrat mirarà de millorar el cinquè lloc del curs passat. Completen l’equip Douae Ouboukir (Sant Just), campiona catalana a Mataró corrent descalça, Míriam Ortíz (AA Catalunya), Montse Mas (FC Barcelona), Encarna Núñez (CA Granollers) i Meritxell Soler (Avinent CA Manresa). La fondista bagenca va entrar a la convocatòria per cobrir la baixa per lesió de Gema Barrachina (Ríos Running).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)