Bitllet per a la final a vuit

Waterpolo. López Pinedo lidera un partit plàcid de l’Atlètic Barceloneta, que talla els quatre triomfs seguits del Jadran montenegrí i fa un pas més per mirar de guanyar la lliga de campions

BARCELONETA 12 JADRAN 6

ZODIAC BARCELONETA:López Pinedo, Munárriz (1), Fernández (1), Tahull (-), Perrone (3), Álex Bustos (1) -equipo inicial-, Famera (-), Granados (1), Bodegas (3), Aleksic (1) i Mallarach (1),.JADRAN CARLINE:Tesanovic, Cagalj (-), Popadic (1), Averka (1), Vucurovic (-), Spaic (1), Petkovic (-) -equipo inicial-, Obradovic (1), Banicevic (1), Radovic (1), Gardasevic (-) i Brkic (-). .PARCIALS:3-2, 4-1; 3-2 i 2-1..ÀRBITRES:Frank Ohme (Alemanya) y Adrian Alexandrescu (Romania). Eliminats: Martin Famera (min. 28), por el Zodiac Atlètic Barceloneta..

La propera (03-03-20)

Spandau-Olympiacòs; Sintez Kazan-Jug; Zodiac Barceloneta-Jadran Carine; Jadran Split-Szolnoki

10 1 0 9 92 154

Hannover-Mladost Zagreb; Tbilissi-Marsella; Telekom Budapest-Pro Recco; OSC Budapest-Terrassa

L’Atlètic Barceloneta, que diumenge va guanyar la copa a Sabadell, no va tenir cap problema per superar el Jadran Carine montenegrí en un partit on només hi va haver història en el primer quart. En el tram final del primer període dues passades de punta a punta del porter López Pinedo, una per a Perrone i una altra per a Granados, van servir per començar a obrir forat al marcador (3-1). Els contraatacs de l’equip mariner van ser letals. L’entrenador Chus Martín va demanar més intensitat defensiva i això va permetre de sortir ràpid al contraatac. De fet, dos gols del jugador més destacat del matx, Perrone, van acabar de trencar el matx al descans (6-2). Al tercer quart la diferencia es va ampliar fins al 9-4 amb el tercer gol del francès Michael Bodegas, que va imposar la seva superioritat des dels dos metres, un dels punt fluixos de la defensa montenegrina. Alberto Munarriz, també als dos metres, va fer el 10-5 amb què es va acabar el tercer període.

Amb aquesta victòria el Barceloneta va tallar la ratxa de quatre victòries consecutives dels montenegrins que l’havia portat de la zona baixa fins a zona de play-off, De fet, els catalans ja havien guanyat per la mínima en el partit d’anada a Montenegro (12-13). Va debutar l’eslovac Martin Famera, després de superar la seva llarga lesió, i ja havia jugat a la copa.

L’anècdota dels casquets iguals

La curiositat del partit va ser abans del matx, quan van saltar els jugadors a la piscina i els dos equips tenien els casquets del mateix color. Això va obligar a retardar el partit per canviar-los perquè hi havia confusions constants entre jugadors i àrbitre.