Atletisme

La selecció catalana, tercera en l’estatal del cros

Atletisme. El reusenc Abdessamad Oukhelfen, segon a Saragossa, ha liderat el títol de Catalunya en la categoria sub-23

La selecció catalana, defensora del títol assolit l’any passat a Càceres, s’ha hagut de conformar amb el tercer lloc en el campionat d’Espanya de cros, que s’ha disputat aquest matí al Parc Lineal de Saragossa. La victòria per federacions ha estat per Madrid (35 punts), seguit per Aragó (58), que ha col·locat els seus dos millors atletes, Carlos Mayo i Toni Abadia en els dues primeres posicions de la classificació individual, i Catalunya, amb 62. El conjunt quadribarrat ha pagat la retirada d’Adel Mechaal, un dels favorits, abans de mitja prova. El millor representant de Catalunya ha estat Ayad Lamdassem (8è), seguit per Ibrahim Ezzaydouni (10é), Mourad el Bannouri (19è), Artur Bossy (25è) i Mourad Mounim (28è). De fet, el millor atleta català en la classificació conjunta, absoluts i sub-23, ha estat el reusenc Abdessamad Oukhelfen (29:26 en els 10.300 m), vuitè de la general i segon de la seva categoria, només per darrera de l’andalús Ouassim Oumaiz (29:26). Oukhelfen ha liderat la selecció catalana sub-23, que ha assolit la victòria amb molta autoritat (24 punts) per davant de Madrid (61). Han completat l’equip Santiago Catrofe (3r), Nahuel Carabaña (4t), Miquel Corbera (19è) i Genís Fernández (43è).

En la prova femenina, Catalunya ha mantingut el cinquè lloc de l’última edició. L’atleta del CA Sant Just Douae Ouboukir (18a), campiona catalana de l’especialitat, ha liderat un equip molt equilibrat que han completat Montse Mas (24a), Encarna Núñez (25a), Marta Galimany (26a) i Meritxell Soler (39a). El títol individual ha estat per a la manxega Irene Sánchez-Escribano i el de federacions per a Madrid (30). En la categoria sub-23, Catalunya, que tenia la baixa de Laia Casajoana, ha ocupat la sisena posició (94) amb les següents integrants: Irene Batlle (15a), Meritxell Raimundo (21a), Laura Rodríguez (24a) i Ariadna Fontcuberta (34a).

LA DADA

La selecció femenina repeteix el cinquè lloc de l’última edició
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)