Tennis

Suspès el torneig d’Indian Wells pel coronavirus

Tennis.

El torneig de tennis Indian Wells, el primer Masters 1.000 de la temporada, que començava aquesta setmana als EUA i s’allargava fins al 22 de març, ha estat suspès per temor a l’contagi amb coronavirus de participants i assistents. El director de l’torneig, Tommy Haas diu en un comunicat divulgat a Twitter pel BNP Paribas Open 2020 que estan “molt decebuts que el torneig no es dugui a terme, però la salut i la seguretat de la comunitat local, els aficionats, els jugadors, els voluntaris, els patrocinadors, els empleats, els venedors i tots els involucrats en l’esdeveniment és de summa importància. Estem preparats per celebrar el torneig en una altra data i explorarem opcions”.

L’organització publica una nota de el Departament de Salut Pública de l’Comtat de Riverside, a Califòrnia (EUA), en la qual assenyala que s’ha declarat una emergència de salut pública per a la Vall de Coachella després d’un cas confirmat de coronavirus (COVID-19 ).

Hi ha un “risc massa gran en aquest moment” per a la salut pública de l’àrea de l’comtat de Riverside a la celebració d’una gran reunió d’aquesta mida “, segons el doctor David Agus, professor de Medicina i Enginyeria Biomèdica de la Universitat de Sud de Califòrnia, cita el comunicat. “No és d’interès públic dels aficionats, jugadors i àrees veïnes que aquest torneig continuï. Tots hem de unir-nos per protegir la comunitat de l’brot de coronavirus”, insisteix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)