Tennis

El Godó ajorna la presentació del torneig, que es podria cancel·lar

Tennis.

L’Ajuntament de Barcelona i l’organització del Barcelona Open Banc Sabadell-trofeu Comte de Godó han informat que, a causa de les darreres notícies en relació amb la Covid-19, la presentació del torneig que havia de fer.se demà al Saló de Cent de l’Ajuntament queda ajornada. En l’acte s’hauria d’haver conegut la llista dels principals jugadors inscrits.

Després de la suspensió d’Indian Wells i que també estiguin en risc altres tornejos a Europa, com Montecarlo i Roma, l’organització no pot garantir encara que es faci el torneig, tot i que encara falta més d’un mes per al seu començament (18-26 d’abril). “Tant l’organització del torneig com les autoritats catalanes, espanyoles i internacionals, incloent-hi l’ATP, estan realitzant un minuciós seguiment dels esdeveniments per tal de garantir en tot moment la salut tant dels esportistes com dels espectadors i seguidors, com també de la població en general”, assenyala la nota.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)