Tennis

Sis top-10 inscrits al Barcelona Open Banc Sabadell

Tennis.

Sis setmanes abans de la celebració del torneig –18 al 26 d’abril–i amb la incertesa que plana sobre el món de l’esport pel coronavirus i en particular sobre el tennis després de la suspensió del Masters 1000 d’Indian Wells aquesta mateixa setmana i de la pròpia presentació del sorteig que s’hauria d’haver fet avui a l’ajuntament de Barcelona, l’Associació de Tennistes Professionals (ATP) ha donat a conèixer la llista oficial de jugadors inscrits per a disputar el Barcelona Open Banc Sabadell. Destaquen l’actual número 2 del món, Rafael Nadal, 11 vegades campió del torneig, i el defensor del títol, Dominic Thiem. La relació de jugadors compta amb sis tennistes del top-10, ja que a més dels esmentats s’han inscrit Daniil Medvedev, Stefanos Tsitsipas, Matteo Berrettini i David Goffin.

La relació contempla 36 noms. Completaran els 48 del quadre principal sis que sortiran de la fase prèvia, cinc que tindran el privilegi de ser convidats directament –el muricà de 16 anys Carlos Alcaraz ja s’ha anunciat– i un reservat per l’organització.

Quan encara falta per saber la llista de “wild cards” per al quadre principal i per a la fase prèvia, ja en dates molt pròximes a la celebració del torneig, l’edició d’enguany compta amb la presència de quatre campions: Fernando Verdasco, Kei Nishikori, Nadal i Thiem.

El torneig incrementa el seu interès per les joves promeses del tennis mundial. En la llista s’hi troben els cinc primers de la classificació provisional per a les finals de la Next Gen, el rànquing conegut com a cursa cap a Milà reservat als menors de 21 anys.

Els més coneguts Felix Auger-Aliassime, Miomir Kecmanovic i Denis Shapovalov destaquen en aquest quintet que tanquen el brasiler Thiago Seyboth, que fa uns dies a Santiago de Xile s’ha convertit en el primer tennista nascut en aquest segle a guanyar un títol ATP, i el francès Corentin Moutet. Aquests dos últims, de moment en la llista de suplents, haurien de disputar la fase prèvia.

Les entrades per a presenciar el torneig, que es disputarà entre el 18 i el 26 d’abril, estan a la venda i es poden adquirir a través de la pàgina web oficial de l’esdeveniment, www.barcelonaopenbancsabadell.com.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)