Més esport

Quim Fontané guanya el Galway Kayak Festival

Piragüisme. El palista del Salt Ter disputava la primera cita de l’any a Irlanda

Quim Fontané (Club Piragüisme Salt-Ter) va guanyar el cap de setmana el Galway Kayak Festival 2020, disputat a Irlanda en la que era la primera competició oficial del saltenc aquest 2020. És una cita de referència a nivell continental perquè hi ha els millors especialistes de les modalitats d’estil lliure, extrem i cos a cos.

La cita té tres proves diferents i s’estableix una classificació general que Fontané va guanyar després de ser primer en l’estil lliure, cinquè a la cursa extrem i segon al cos a cos.

Fontané (1993) vol guanyar aquest any la general de la copa del món, l’únic títol que se li resisteix perquè en el seu palmarès ja hi ha de moment el títol mundial (–el 2017, l’any passat va ser segon a Sort– i l’europeu (2010, 2012 i 2016).

“Estic molt content pel resultat en freestyle i perquè ha estat bo en totes les disciplines, que és el que més em satisfà”, diu el palista, la següent cita programada del qual és la copa del món a Cracòvia el juny

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)