Ciclisme

La Titan Desert canvia de data i es farà el novembre

Ciclisme. La quinzena edició de la cursa per etapes s’havia de fer del 19 al 24 d’abril i tenia la presència confirmada de Miguel Indurain

Els organitzadors de la Garmin Titan Deserts’han afegit a la llista de proves esportives que es cancel·len, com a conseqüència del coronavirus. La quinzena edició de la cursa per etapes s’havia de fer del 19 al 24 de abril i, després de diversos contactes amb el govern del Marroc, s’ha establert que es faci de 2 al 7 de novembre.

Miguel Indurain era un dels participants més il·lustres d’aquesta edició. El cinc cops vencedor del Tour de França havia de córrer amb l’equip de Melcior Mauri, el KH-7.

Un degoteig

Les federacions catalana i espanyola de ciclisme han estat de les darreres en suspendre la seva activitat. La FCC no ho va anunciar fina ahir a la nit mentre la RFEC ho ha fet aquest migdia. La Volcat Costa Brava mateix s’havia de dur a terme aquest cap de setmana a Calonge i Sant Antoni.

L’excepció

La cursa per etapes més important del món, la Cape Epic a Sud-àfrica, comença aquest diumenge tot i que alguns dels seus favorits han renunciat a participar-hi, a títol individual.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)