Esports de muntanya

Títols catalans a Cerler en la cursa de relleus

Esquí de muntanya. Júlia Casanovas, Oriol Cardona, Aleix Domènech i Pau Coll han guanyat la cursa sènior que obria el campionat estatal, abans que es cancel·lés de manera preventiva

L’equip de la FEEC format per Júlia Casanovas, Oriol Cardona, Aleix Domènech i Pau Coll han guanyat la primera cursa del campionat estatal d’esquí a Cerler. Era una de les úniques proves que no havia patit cap cancel·lació i la que ha tancat el calendari de la disciplina perquè la ISMF World Cup Ski Mountaineering ja va anunciar que finalitzava les competicions.

L’equip català s’ha endut el títol sènior amb un temps de 47:52 i amb un marge de més d’un minut i mig sobre l’equip de madrid, segon, i més de sis sobre l’aragonès, tercer.

En la categoria júnior un dels equips de la FEEC (Gael Álvarez, Ares Torra i Albert Pérez) ha guanyat el segon títol català de la jornada en una cursa en la què l’equip d’Arnau Balcells, Maria Costa i Ot Ferrer, també de la federació catalana, ha acabat tercer.

La primera i la última

La federació espanyola i l’aragonesa, que organitzaven el campionat, han pres la decisió de cancel·lar-lo un cop acabada aquesta primera cursa, per garantir la salut d’esportistes, tècnics, àrbitres i assistents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)