Tennis

L’ATP suspèn el circuit sis setmanes i el Godó no es farà aquest any

Tennis.

L’organització del Barcelona Open Banc Sabadell – Comte de Godó ha confirmat que l’ATP (Associació de Tennistes Professionals) ha comunicat la cancel·lació de tots els tornejos del circuit professional internacional a celebrar-se des de la data d’avui fins a les pròximes sis setmanes per intentar frenar la pandèmia del coronavirus.

L’edició 2020 del Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Comte de Godó, que s’havia de disputar del 18 al 26 d’abril, es veurà afectat per aquesta mesura i en conseqüència no se celebrarà.

L’organització del torneig explica en un comunicat que està en contacte permanent amb l’ATP i amb les autoritats competents i desitja mostrar la seva preocupació per la crisi sanitària en la qual tota la societat estem immersos solidaritzant-se amb les mesures la prioritat de les quals sigui la protecció de la salut d’aficionats, jugadors, periodistes i la societat en general.

L’organització informar que en el moment que es restableixi la normalitat, es posarà a treballar immediatament amb els seus col·laboradors i amb l’ATP amb la confiança de celebrar la millor edició 2021 possible.

Les persones que hagin adquirit les seves entrades que es reemborsarà el valor de les mateixes a aquelles que el sol·licitin o se substituiran per entrades del torneig 2021, respectant en tot moment la ubicació de la reserva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)