Atletisme

La cursa dels Bombers passa del 26 d’abril al 29 de novembre

Atletisme.

La 22a edició de la Cursa Bombers de Barcelona, prevista per al diumenge 26 d’abril, haurà de celebrar-se finalment el diumenge 29 de novembre, a causa de l’aplicació de les recomanacions establertes pel Govern espanyol com a conseqüència del COVID-19.

La seguretat dels participants, espectadors, voluntaris i organització és la prioritat de l’organització i és per aquest motiu que la Cursa dels Bombers ha de tenir lloc la pròxima tardor. La fira del corredor es durà a terme els dies 26, 27 i 28 de novembre i la prova se celebrarà el diumenge 29 a les 9h del matí amb el mateix punt de sortida, l’Avinguda Marquès de l’Argentera. S’ofereix a tots els inscrits la possibilitat de mantenir la inscripció per a la nova data, fer un canvi de nom o bé mantenir-la per a l’edició del 2021 sense cost extra.

Per mantenir la inscripció per al proper 29 de novembre, no caldrà que l’inscrit realitzi cap acció. Per fer un canvi de nom, haurà de fer una petició amb formulari. En cas de voler fer el canvi per participar en l’edició 2021, l’inscrit haurà d’omplir un formulari. En qualsevol dels casos, la data límit per fer peticions de modificacions relacionades amb les inscripcions serà el dimecres 25 de març a les 23:59h. A partir d’aquella data no s’atendran noves peticions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)