Natació

El campionat d’Espanya, suspès

Natació. S’havia de disputar de l’1 al 5 d’abril a Sabadell i era selectiu per als Jocs de Tòquio. La federació espanyola anunciarà nous criteris de selecció per a uns campionats internacionals que ara mateix també són en risc de cancel·lació

La Federació Espanyola de Natació va anunciar dijous al vespre la suspensió del campionat d’Espanya obert, que s’havia de disputar de l’1 al 5 d’abril a Sabadell i que era la segona prova selectiva per als Jocs Olímpics de Tòquio, a conseqüència del brot del coronavirus. Tot i que inicialment s’havia considerat de fer la prova a porta tancada, al final n’han resolt la cancel·lació, atesa l’evolució de la pandèmia. “La RFEN és conscient que la suspensió d’aquesta competició priva els nedadors espanyols de l’oportunitat de classificar-se per a les competicions internacionals de referència. Sens dubte, s’hauran d’abordar uns nous criteris de selecció que seran comunicats quan es podrà fer una proposta concreta, una vegada s’estabilitzarà, i esperem que millori la situació que s’esdevé a Espanya i es confirmi la celebració dels campionats internacionals que en aquests moments es troben en risc de suspensió.”

D’altra banda, dimecres el CN Sabadell ja va anunciar la suspensió del trofeu del club i el memorial Paulus Wildeboer, puntuable per al Circuit Català de Natació, que havia de servir per homenatjar Ashwin Wildeboer, que dimarts va anunciar la seva retirada. En aquest sentit, el trofeu hauria significat un bon test a quinze dies del campionat d’Espanya obert, ara suspès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)