Handbol

La federació europea d'handbol ajorna les competicions fins el 12 d’abril

La mesura afecta el KH-7 BM Granollers, que havia de jugar les semifinals de la Challenge Cup contra el Valladolid els dos primers caps de setmana d’abril

Els partits de competicions europees d’handbol i de les seleccions han estat suspeses fins el 12 d’abril, segons ha anunciat aquest matí la federació europea (EHF) a través d’un comunicat. “Durant els últims dies la EHF ha estat analitzant curosament la situació de totes les federacions i clubs associats que participen en les competicions i ha tingut en compte tota la informació rebuda. La decisió s’ha pres a la vista de la propagació del Covid-19 per Europa i per protegir la salut i la seguretat dels jugadors, entrenadors, oficials i aficionats”, segons el comunicat.

La mesura afectarà al KH-7 BM Granollers, que havia de disputar les semifinals de la Challenge Cup contra l’Aula Alimentos de Valladolid, els caps de setmana del 4-5 d’abril l’anada i el 11-12 d’abril la tornada, a casa.

El Barça, a l’espera

Tot i que el Barça és exempt d’aquesta eliminatòria, tampoc es podran jugar els vuitens de final de la lliga de campions (18-22 i 25-29 de març), d’on ha de sortir el rival blaugrana, el Flensburg o el Montpeller, en els quarts de final. En aquest sentit, és força probable que s’hagin d’ajornar també els partits de quarts de final, que estaven programats pel 25-26 d’abril, i el 2-3 de maig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)