Voleibol

Punt i final oficiós i controvertit a la temporada

Voleibol.

La federació espanyola de Voleibol (RFEVB) ha comunicat als clubs de la Superlliga la seva intenció de donar per conclosa la temporada per la pandèmia de coronavirus, una decisió de la qual no s’ha informat de forma oficial i que ha generat malestar en algunes federacions , com la catalana. La federació espanyola va anunciar dijous passat l’ajornament de totes les competicions estatals fins al proper 4 d’abril, però ara opta per una mesura més dràstica.

La Federació Catalana de Voleibol (FCVB) ha emès avui un comunicat, signat per la seva presidenta, Maribel Zamora, que és membre de la Comissió Delegada i vicepresidenta de la RFEVB, en el qual fa públic el seu desacord amb la forma d’actuar d’aquesta i del seu president, Agustín Martín.

La FCVB va publicar el comunicat “davant les informacions” que li han “fet arribar alguns clubs de Superlliga, en les que indiquen” que el president de la RFEVB manifesta en les seves trucades telefòniques a tots ells, que la FCVB està en contra de la proposta de donar per finalitzades les competicions “. “La FCVB, membre de la Comissió Delegada de la RFEVB, no ha tingut l’oportunitat de manifestar-se ni a favor ni en contra, atès que no se’ns ha realitzat consulta de cap tipus, ni se’ns ha facilitat cap informació, rebent únicament els comunicats emesos per la RFEVB amb les decisions ja adoptades unilateralment, i les publicacions realitzades per alguns clubs de Superlliga i mitjans de comunicació”, destaca el comunicat de la catalana. “La FCVB, així com altres membres de la Comissió Delegada”, afegeix, “sí que ha manifestat el seu malestar, per haver-nos assabentat el dissabte 14 de març” pels comptes de xarxes socials d’alguns equips de Superlliga i per mitjans de comunicació “ que la RFEVB donava per finalitzada les lligues en totes les seves competicions estatals“.

“Aquesta decisió”, subratlla, “només s’havia consultat amb alguns equips, de manera que és evident que no tots els clubs han estat en igualtat de condicions davant les consultes i informació facilitada per la RFEVB”.

“Amb data 15 de març, la RFEVB ha realitzat una consulta per escrit als clubs de Superlliga (només a ells, excloent als clubs de Superlliga 2 i Primera divisió estatal), per demanar el seu beneplàcit per donar per finalitzada la competició. Aquesta consulta s’ha realitzat amb posterioritat a la comunicació “oficiosa” a alguns clubs i premsa, indicant que es donava la lliga per finalitzada”, subratlla el comunicat de la FCVB.

“Almenys”, afirma, “hem aconseguit amb l’escrit als clubs de 15 de març que en aquesta ocasió la consulta es porti a terme a la totalitat dels clubs per escrit, perquè tots en igualtat de condicions, puguin manifestar quin els és més convenient segons la situació de cada un, i el més convenient per al voleibol en general ”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)