Handbol

S’ajornen totes les lligues fins a l’abril

Handbol. L’Asobal i la federació espanyola diuen que mantindran les competicions en suspens mentre duri l’estat d’alarma a l’Estat espanyol

L’Asobal i la federació espanyola han decidit no suspendre encara definitivament les seves lligues sinó ajornar tots els partits previstos per al dissabte 28 i el diumenge 29 de març i disputar-los en una data que encara s’ha de determinar. Aquest ajornament afecta, a banda de l’Asobal –amb el Barça i el Fraikin Granollers–, la lliga femenina –KH-7 Granollers–, la divisió de plata –Barça B, Bordils i UE Sarrià–, la divisió de plata femenina i la primera estatal.

En la reunió d’ahir hi havia sobre la taula la possibilitat de suspendre definitivament els diferents campionats, però els responsables de la federació, que ja havien ajornat tots els partits de les dues jornades anteriors, han decidit esperar una mica més per si tenen la possibilitat de reprendre les competicions. “En qualsevol cas la suspensió de les competicions es mantindrà durant tot el període de vigència de l’estat d’alarma i, si s’escau, les pròrrogues que s’acordin”, assenyala el comunicat de la federació, que reconeix que seguirà diàriament l’evolució de la pandèmia del coronavirus i que hi pot haver més ajornaments.

El gran problema per a les competicions és que els equips ja no s’entrenen conjuntament i han enviat els seus jugadors i jugadores cap a casa, confinats, amb algunes pautes per mantenir la condició física, fet realment complicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)