Tennis

Roland Garros esvalota el galliner

Tennis.La decisió unilateral de canviar les dates del torneig de la primavera a la tardor del torneig parisenc provoca les crítiques i el malestar de l’obert dels Estats Units i de la Laver Cup

La decisió unilateral de la federació francesa de canviar les dates de Roland Garros de la primavera a la tardor ha aixecat polseguera. L’obert dels EUA, que s’ha de jugar del 24 d’agost al 13 de setembre, ha fet un comunicat en què no es mossega la llengua: “En un món on hem d’estar més junts que mai, no podem prendre aquestes decisions de manera unilateral.” El torneig que organitza la federació dels Estats Units es reafirma en les seves dates previstes, tot i que admet que podria fer canvis en funció de la pandèmia de coronavirus.

També ha posat el crit al cel la Laver Cup, la lluita entre les seleccions d’Europa i la resta del món i que s’ha de jugar a Boston del 25 al 27 de setembre, fet que la farà coincidir, si no hi res de nou, amb les noves dates del torneig parisenc, que es farà del 20 de setembreal 4 d’octubre. L’enfrontament que prou Roger Federer manté les dates tot i ser conscient del perjudici i critica el canvi del Grand Slam francès. També coincideixen amb Roland Garros els tornejos de Sant Petersburg, Metz, Chendju, Zhuhai i Sofia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)