Natació

El preolímpic de natació artística ajornat fins el més de juny

Natació artística. S’havia de disputar del 30 d’abril al 3 de maig a Tòquio amb la participació d’Espanya. Les noves dates i el lloc on es farà encara s’han de confirmar

El preolímpic de natació artística que ha de disputar la selecció espanyola s’ha ajornat fins el mes de juny a causa de la crisi sanitària del coronavirus. Estava previst que es fes del 30 d’abril al 3 de maig a Tòquio. Les noves dates i el lloc on es disputarà escara s’han de confirmar segons va notificar la Federació Internacional de Natació en un comunicat. La FINA també ha decidit ajornar per la mateixa data la prova de la copa del món de salts que també s’havia de disputar en la capital japonesa i havia de servir per provar les instal·lacions.

La federació internacional ha informat a les seves 209 federacions que està en contacte constant amb el Comitè Olímpic Internacional i el comitè organitzador dels Jocs Olímpica. La FINA assegura en el seu comunicat que s’està fent tot el possible per preservar la salud dels atletes, entrenadors i oficials, i que és: “perfectament conscient de les severes limitacions que estan suportant respecte als seus entrenaments i preparació normal per uns Jocs Olímpics”. La federació internacional també diu que s’esforça: “Per preservar la integritat del procediment de qualificació, adaptant-lo d’acord amb els temps difícils que s’estan vivint”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)