Atletisme

Cancel·len el campionat iberoamericà de Tenerife

Atletisme. La federació espanyola també suspèn cautelarment tots els campionats estatals fins a nou avís, a conseqüència del coronavirus

El campionat Iberoamericà, que s’havia de disputar entre el 21 i el 24 de maig a Tenerife, ha estat cancel·lat igual que la resta de campionats estatals organitzats per la federació espanyola (RFEA) per l’expansió del coronavirus, segons un comunicat emès per aquest organisme. En vista de l’evolució de la situació, la comissió executiva de la RFEA ha decidit “suspendre cautelarment la celebració de tots els campionats nacionals o competicions organitzades per la RFEA fins a nou avís”. En el mateix comunicat, s’apunta: “La RFEA està en permanent contacte amb les diferents autoritats sanitàries i esportives, i ha adoptat aquestes mesures en favor de la protecció de la salut de tots els estaments que formen l’atletisme espanyol. Es recomana seguir de forma estricta totes les mesures establertes en el Real Decret 643/2020 de 14 març.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)