Natació

Ajornen l’europeu de Budapest

Natació. S’havien de disputar de l’11 al 24 de maig i la idea inicial és organitzar-los a finals d’agost

El campionat d’Europa de natació, salts, aigües obertes i natació artística, que s’havia de disputar a Budapest del 11 al 24 de maig, ha estat ajornat inicialment fins a finals d’agost a causa de la crisis del Covid-19. El president de la LEN Paolo Barelli ha proposat les dates del 17 al 30 d’agost, tot i que no es podrà confirmar fins a finals de maig o principis de juny en funció de com hagi evolucionat la pandèmia. Tampoc no es descarta s’hagin de posposar fins al 2021. “El nostre compromís i prioritat és protegir la salut dels esportistes i oferir-los les millors condicions possibles per competir en un ambient segur i, al mateix temps, celebrar una gran competició aquàtic”, argumenta Barelli.

Segons la programació inicial de la federació espanyola, l’europeu de Budapest era l’última oportunitat per aconseguir les mínimes de participació per als Jocs de Tòquio. Uns criteris de selecció, que un cop suspès també el campionat d’Espanya a Open a Sabadell (de l’1 al 5 d’abril), s’haurà de reconsiderar totalment si és que els Jocs d’acaben organitzant en les dates previstes (del 24 de juliol al 9 d’agost).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)