Handbol

“Sense internet seria molt dur”

Handbol. El porter internacional del Barça Gonzalo Pérez de Vargas parla del seu confinament domiciliari, dels entrenaments, de les videotrucades i de l’esperança que això s’acabi

El porter del Barça d’handbol Gonzalo Pérez de Vargas ha explicat als mitjans de club com viu el confinament tancat a casa seva amb la seva parella. L’internacional admet que ho està portant millor del que esperava i que internet és sovint la taula de salvació: “Em permet mantenir contacte amb els meus pares i la meva germana i amb aplicacions com Zoom o WhatsApp pots trucar a grups i ho estem utilitzant molt. També hi ajuda Netflix i Facetime; si no això seria molt dur.”

El jugador manté una rutina diària de preparació física: “Primer vam fer només un treball de manteniment pensant que tornaríem aviat als entrenaments, però veient que això s’allargaria ara els exercicis són d’intensitat una mica més baixa. També aprofito per practicar ioga.”

Tot i que desconeix quan pot durar el confinament, Gonzalo ja pensa en un cert retorn a la normalitat: “M’ho imagino amb molta alegria, amb ganes de tornar a estar junts, de tornar a fer el que ens agrada. Físicament necessitarem uns dies per tornar a familiaritzar-nos amb la pilota, amb la pista i amb els companys.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)