Ciclisme

El Tour manté les dates tot i les restriccions imposades pel govern francès

Ciclisme.

El Tour de França manté les seves dates, entre el 29 d’agost i el 20 de setembre, tot i l’anunci del govern francès de prohibir qualsevol manifestació esportiva de més de cinc mil espectadors abans del setembre. El ministeri d’esports francès ha precisat que l’estratègia de desconfinament anunciada dimarts pel primer ministre, Édouard Philippe, no imposa l’anul·lació del Tour, a diferència del que succeeix amb la temporada de futbol, que ja no es podrà reprendre fins el setembre.

Malgrat això, la celebració del Tour no està garantida totalment ja que el govern pot canviar d’opinió i realitzar “ajustaments” periòdics en el seu dispositiu de retorn a la normalitat. Els ciclistes francesos han rebut permís per començar-se a entrenar a partir de l’11 de maig. En aquest sentit Egan Bernal, vencedor el 2019, també té un permís especial de les autoritats del seu país per preparar-se, però a d’altres països la situació és diferent. A més, és manté a l’aire la intenció d’ASO d’organitzar a l’agost el Dauphiné com a prova de preparació pel Tour.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)