Voleibol

Destituïda de la vicepresidència

Oposició. El president de la RFEVB, Agustín Martín Santos, fa fora la catalana Maribel Zamora de la junta quan la de Viladecans li comunica que té la intenció de presentar-se a les eleccions

El president de la Federació Espanyola de Voleibol, Agustín Martín Santos (Salamanca, 1956), va destituir al gener com a vicepresidenta de la seva junta la presidenta de la federació catalana, Maribel Zamora, tot i que l’organisme estatal mai no ha fet pública explícitament la decisió. El nom de la directiva de Viladecans, però, va deixar d’aparèixer de sobte en la composició de la junta del lloc web. Tots dos havien treballat plegats vuit anys –elegida el 2012 i ratificada el 2017 com a vicepresidenta– amb una bona harmonia fins que Zamora li va comunicar que no li donaria suport en un hipotètic sisè mandat i que tenia la intenció d’aspirar a la presidència. A més, li va proposar que col·laboressin. Però Santos es va tancar en banda. El directiu ocupa el càrrec des del 2000 i va guanyar amb claredat les darreres eleccions el 2017, en què va superar l’exjugador internacional Rafa Pascual, el millor de la història a l’Estat. El divorci es va accentuar quan el president va fer crítiques per desacreditar-la en comunicats oficials. Va acusar la federació catalana d’oposar-se a la suspensió de les Superlligues quan el que reclamava Zamora era transparència. La guerra electoral havia començat, tot i que el procés s’engegarà al juny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)