Handbol

El Barça renova el pivot francès Cedric Sorhaindo

Handbol.

El doble campió del món i campió olímpic Cedric Sorhaindo seguirà una temporada més vinculat al Barça, club al qual va arribar el 2010, ara fa una dècada. Degut a l’estat d’alarma actual pel Covid-19, l’acte de signatura de la renovació es farà quan la situació sanitària ho permeti. El pivot blaugrana complirà, d’aquesta manera, la seva 11a temporada al club, i seguirà sent un dels referents dins del vestidor.

Format entre el Gauloise de Trinité, el Noyant Angers i el Paris HB, el pivot va arribar al Barça l’estiu del 2010 després d’uns mesos jugant al Toulouse. Des del primer dia, el 10 blaugrana va ser un jugador clau en els sistemes de Xavi Pascual, i amb el pas dels anys el seu paper ha anat fent-se cada vegada més important en defensa. A més de la seva importància dins del 40x20, Sorhaindo és un pilar bàsic de portes endins.

El pivot francès s’ha mostrat molt content de continuar una temporada més vestint de blaugrana: “És un privilegi i un honor continuar al Barça; no vaig pensar mai estar-m’hi tants anys”. “Vull agrair al club la confiança que han tingut en mi”, afegeix Sorhaindo. Sobre el seu paper dins del vestidor, reconeix: “Seguiré fent-ho igual que fins ara. És moment de que alguns jugadors creixin i mostrin el seu caràcter, i durant aquest temps jo hi ajudaré”.

De cara al curs vinent, el Barça ha incorporat al jove extrem eslovè del Kielce Blaz Janc, que arriba lliure amb 22 anys. Aquesta ha estat fins ara l’única incorporació oficialitzada pel conjunt blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)