Tennis taula

El Borges aposta per tres catalans a la superdivisió

Tennis de taula. Duran i Masip estaran acompanyats per Vilardell, de 17 anys, que puja del segon equip. El president, Enric Vall, diu que seran competitius i que volen jugar el ‘play-off’ pel títol

L’Asisa Borges Vall tindrà tres jugadors catalans en l’equip de la superdivisió, la màxima categoria estatal, la temporada 2020/21. El club de les Borges Blanques no farà cap fitxatge ni tindrà cap jugador estranger i l’equip el formaran el vilanoví Marc Duran i l’igualadí Joan Masip, que ja hi han jugat aquesta temporada i que juntament amb l’egipci Elsayed Ahmed Lashin han situat l’equip en la segona posició de la lliga inacabada. La novetat és el jove terrassenc Albert Vilardell, de 17 anys, que ha militat en el segon equip del Borges a la divisió d’honor, ha jugat un parell de partits a la màxima categoria i ha disputat la competició europea, la copa ETTU.

El president del club, Enric Vall, explica que la temporada vinent serà de transició i plena d’incògnites per com evolucioni la pandèmia i que han decidit fer aquesta aposta de tres catalans i no renovar Elsayed Ahmed Lashin, tot i que estaven contents amb ell, ni fitxar cap altre estranger. “Les expectatives per a la temporada respecte a la possibilitat de fitxar estrangers que vagin i vinguin amb avions és un risc molt alt, és una ruleta”, afirma Enric Vall, que també comenta: “Vam prendre aquesta decisió evidentment lligada també a la situació de previsió econòmica més continguda.”

Marc Duran i Joan Masip són jugadors contrastats a la superdivisió i són el novè i el tretzè del rànquing de la màxima categoria, comptant jugadors estrangers, amb més del 60% de victòries. El president de l’Asisa Borges Vall explica que Albert Vilardell –aquest juliol farà 18 anys– va tenir un gran rendiment en la competició europea que es va veure obligat a jugar per la lesió d’Oriol Monzó i perquè el jugador egipci va arribar amb les inscripcions tancades. Enric Vall diu que tenen molta confiança en ell, que entrena en el CAR de Sant Cugat juntament amb Marc Duran i Joan Masip, i creuen que incrementarà les seves prestacions notablement.

La temporada vinent de la superdivisió la jugaran catorze equips dividits en dos grups de set. L’objectiu del Borges es classificar-se per al play-off pel títol que disputaran els tres primers de cada grup, i un cop allà lluitar per la millor posició possible i, per què no, per la final. Com a actuals subcampions de lliga l’equip de les Garrigues tornarà a disputar la copa europea de l’ETTU, i Enric Vall comenta: “Tenim plaça per a Europa, i nosaltres no hem fallat mai des que hi vam debutar l’any 2006. La voluntat del club es anar-hi.”

EL SUBCAMPIÓ

El Borges, segon del curs 2019/20, ha acabat entre els tres primers els últims sis anys
Nosaltres, amb la situació que hi ha, que és una incògnita tot el que passarà, apostem per fer un equip netament d’aquí
Tenim confiança en l’Albert [Vilardell], si és capaç de mantenir el nivell de l’any passat podem estar tranquils, però crec que millorarà
Serem competitius. L’aspiració d’entrada és classificar-nos per al ‘play-off’, els tres primers de grup
Enric Vall
PRESIDENT DEL CTT BORGES
El Borges a la superdivisió
2005/06 Vuitè
2006/07 Cinquè
2007/08 Cinquè
2008/09 Tercer
2009/10 Tercer
2010/11 Campió
2011/12 Tercer
2012/13 Cinquè
2013/14 Quart
2014/15 Tercer
2015/16 Tercer
2016/17 Tercer
2017/18 Segon
2018/19 Tercer
2019/20 Segon
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)