Handbol

Lasse Andersson s’acomiada del Barça amb una carta d’agraïment

Handbol.

Lasse Andersson s’unirà al Füchse Berlín a partir del proper 1 de juliol, i deixarà enrere una etapa de quatre temporades al Barça. El lateral danès no es podrà acomiadar del club i de l’afició des de la pista, però ha volgut fer pública una carta de comiat, on agraeix l’ajuda de tots els membres de l’equip durant aquests quatre anys i l’escalf de l’afició blaugrana.

El pas del lateral danès pel Barça va quedar marcat per la doble lesió de lligaments que va patir al genoll esquerre durant la primera temporada i que el va deixar fora de les pistes durant 13 mesos. Aquella etapa el va fer més fort mentalment, com ell mateix va reconèixer, i ara continuarà la seva carrera a la Bundesliga alemanya.

Aquest és el missatge de comiat de Lasse Andersson: “Aquest és el punt i final a quatre anys increïbles al Barça. Primer de tot m’agradaria donar les gràcies a totes les persones que formen aquest gran club. I també, per suposat, a tots els culers que m’han recolzat durant aquest temps.

Gràcies a tots els membres del cos tècnic per la vostra feina i dedicació per a que l’equip funcioni al gran nivell que ho fa. Vull fer un agraïment especial dirigit al doctor de l’equip (Guti), als fisioterapeutes (Sebas, Sergi, Dani, Enric, Emili i Roger) i al preparador físic (Roger), que em van ajudar moltíssim durant molts moments durs de lesions.

Finalment vull donar les gràcies a tots els companys d’equip que he tingut durant aquests quatre anys. Ha estat un autèntic plaer compartir vestidor amb vosaltres, nois. Hem lluitat molt tots junts sobre la pista i hem viscut moments espectaculars fora d’ella.

Marxo del Barça amb una col·lecció increïble d’experiències i bons records.

Fins aviat. Visca el Barça!!”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)