Tennis

La bola comença a botar divendres al CMT Vall d’Hebron

Tennis. Presenten la primera cita de la Lliga Mapfre. El català Albert Ramos serà un dels vuit participants en un torneig innovador

La competició de tennis d’àmbit estatal està a punt de començar amb la disputa de la primera cita de la Lliga Mapfre, que es jugarà del 10 al 12 de juliol a les instal·lacions del CMT Vall d’Hebron. En la presentació d’ahir van ser presents el president de la federació espanyola, Miguel Díaz; el president de la federació catalana, Jordi Tamayo; el secretari general de l’Esport de la Generalitat, Pere Vila; el president de la UFEC, Gerard Esteva, i el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, David Escudé.

“Per nosaltres és molt important, en la situació que vivim actualment, que els assistents i els participants gaudeixin de les màximes condicions de seguretat”, ha dit Jordi Tamayo. Es prendrà la temperatura al públic, s’hauran d’utilitzar mascaretes i hi haurà un màxim de 1.000 aficionats. Es deixarà un seient lliure entre un espectador i un altre.

Entre els vuit participants d’aquest innovador torneig hi ha el mataroní Albert Ramos, que estarà acompanyat de Roberto Bautista, Pablo Carreño, Roberto Carballés, Alejandro Davidovich, Jaume Munar, Pedro Martínez i el dubte de Pablo Andújar. Es faran dos equips de quatre jugadors i cada dia es disputaran tres partits individuals i un de dobles, a partir de les cinc de la tarda. Els individuals es jugaran al millor de tres sets amb super-tie-break en el tercer set si hi ha empat. El partit de dobles tindrà punt d’or i tancarà la jornada. Cada victòria sumarà punts per a l’equip, el primer dia serà 1, el segon 2 i el tercer 3 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)