Esports de muntanya

L'Ultra Pirineu cau del calendari 2020

Els inscrits a la Salomon Ultra Pirineu 2020 passaran automàticament a estar inscrits en l'edició de 2021

Els organitzadors de la  Salomon Ultra Pirineu han decidit anul·lar l'edició d'enguany d'aquesta cursa de muntanya, que transcorre entre Cerdanya i el Berguedà, i intentar tornar a fer-la ja el 2021. En un comunicat de premsa, han assenyalat que "confiàvem que podríem aconseguir-ho, que la situació general i les condicions sanitàries serien prou bones per a celebrar la Salomon Ultra Pirineu aquest octubre". És per això, afegeixen, que "hem seguit treballant atents a totes les novetats i en estreta col·laboració amb les autoritats sanitàries i territorials per tal de garantir una cursa que havia de complir amb dos requisits que considerem imprescindibles".

Els dos motius principals:

1 • Garantir la seguretat de totes les persones: corredors, voluntaris, staff, públic i població local.

2 · Garantir que els corredors viurien l’experiència UP de sempre. La Salomon Ultra Pirineu és molt més que una cursa, és una cita que, per molts, és el punt i final a la seva temporada de trail i, també, és un punt de trobada de corredors d’arreu del món que venen a gaudir i descobrir el Parc Natural del Cadí Moixeró.

Què passa amb el dorsal adjudicat per a la prova de 2020?

Tots els inscrits en qualsevol de les proves de la Salomon Ultra Pirineu passaran automàticament a estar inscrits en l'edició de 2021 sense necessitat de fer cap gestió.

Els corredors que prefereixin renunciar al seu dorsal podran fer-ho i rebre una devolució del 100% de l'import. Per això només caldrà enviar un correu electrònic a registration@ultrapirineu.com abans del 31 de juliol de 2020.

Més informació a: ultrapirineu.com/faq

La notícia completa a aquí
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)