Handbol

Langaro, talent brasiler per a la primera línia del Barça

Handbol. El club blaugrana confirma el fitxatge del lateral provinent del Dunkerque per a les tres pròximes temporades. Amb molts recursos ofensius, encaixa en l’estil de joc de l’equip de Xavi Pascual

El Barça va oficialitzant el projecte per al curs 2020/21 i dos dies després de l’anunci del fitxatge de l’eslovè Domen Mankuc ahir va fer pública l’arribada del brasiler Haniel Langaro (Umarama, 1995). Amb la incorporació de Langaro, que fitxa per tres temporades, i la del central eslovè l’equip de Xavi Pascual completa la poderosa primera línia després de la marxa d’Andersson i la continuïtat de Cindric, Pálmarsson, Entrerríos, Mem, Dolenec i N’Guessan. Es tracta d’un lateral golejador, amb una àmplia gamma de recursos per al llançament a porteria i molta valentia i habilitat per afrontar duels directes d’un contra un. Segons David Barrufet, mànager esportiu de la secció, s’adapta perfectament a l’estil de joc del Barça: “Ataca i defensa, per tant, ens permetrà fer el contraatac més ràpid.”

Langaro va fer ahir als mitjans del club les seves primeres declaracions com a blaugrana: “Jugar al Barcelona ho és tot per a mi. És un somni des de petit. És el millor club del Europa i penso que és un salt molt important de la meva carrera. Thiago [company seu a la selecció] ja m’ha dit que tots tenen una forta mentalitat guanyadora i que s’ha d’entrenar a mort.”

L’internacional brasiler prové del Dunkerque, de la lliga francesa, on ha jugat els tres últimes cursos, i coneix la lliga Asobal, ja que va militar al Logronyo, des del gener del 2016 a l’estiu del 2017.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)