Ciclisme

La primera cursa gironina de bicis des de la quarantena, a Palamós

Ciclisme. Sa Costa Brava, en les modalitats de Gravel i BTT, compta amb una participació molt limitada i complint totes les mesures de seguretat

Sa Costa Brava Sunset és la primera prova ciclista que s’ha fet a les comarques gironines des de l’esclat de la crisi del Coronavirus, el març, la posterior quarantena i represa.

Una prova feta al capvespre, en format contrarellotge i per parelles després de passar per un estricte i meticulós protocol de seguretat: els participants recollien en diferents franges horàries i de manera esglaonada i individual, els dorsals i, la sortida, també s’anava fent per ordre mentre les zones comunes permetien al mig miler de participants –màxim establert per l’organització– mantenir les distàncies de seguretat. Els recorreguts no estaven senyalitzats i s’havien de seguir per gps.

La Marathon, amb 55 quilòmetres i 1.200 metres de desnivell positiu, va tenir en la parella formada per Oriol Colomé i Francesc Freixer (Kikokolo) els més ràpids. De fet van ser els únics en baixar de dues hores mentre Clàudia Galicia, amb Adrià Noguera (Megamo), va ser la noia més ràpida i 13 absoluta. L’Starter, amb 33 quilòmetres i 700 metres de desnivell positiu la van guanyar Gerard Peix i Xavier Ferrer. Laia Sabrià, amb Sergi Fàbrega, va entrar amb el cinquè millor temps en la tercera parella més ràpida.

Pau Zamora i Pau Bartoló van ser els més ràpids en la modalitat Gravel, que tenia 82 quilòmetres i 900 metres de desnivell positiu i que van cobrir en 2h53. Sami Sauri, amb Josep Rubio, ho va fer en 3h14. Albert Ferré i Elisabeth Zafra van ser els més ràpids de la versió reduïda, de 51 quilòmetres i 650 metres de desnivell positiu, amb un temps de 2h14.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)