Tennis

El memorial Joan Puig i Linda Tibbs, per als primers favorits

Tennis. Els caps de sèrie Aliona Bolsova i Steven Díez guanyen el torneig del CT Girona

No hi ha hagut cap sorpresa en les finals del memorial Joan Puig i Linda Tibbs, el torneig que organitza el CT Girona i que repartia 5.000 euros en premis, perquè els caps de sèrie Aliona Bolsova i Steven Díez s’han adjudicat els títols després de superar en la final la jove basca Ane Mintegui (2003) per 6-3, 6-7 i 6-3 i el reusenc del Girona Tennis Pro Eduard Esteve per 7-6 i 6-0.

Bolsova ha necessitat el tercer set per desfer-se d’una de les sensacions del torneig, que ja va eliminar, dissabte en un partit de quatre hores, la blanenca Marina Bassols a la semifinal. Díez (RCP Polo) en canvi ha enllestit la final per la via ràpida degut a les molèsties a l’abductor que ha patit Esteve, que fins i tot ha requerit l’assistència del fisioterapeuta.

Els familiars de Joan Puig han entregat els premis en una cerimònia que ha comptat amb el president de la Federació Catalana Jordi Tamayo i el del CT Girona Carlos Montañés. La darrera jornada de competició ha comptat amb una notable assistència de públic a les instal·lacions del club, que ha seguit les mesures de seguretat sanitàries rigorosament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)