Ciclisme

Jakobsen surt del coma

Ciclisme. L’esprintador del Deceuninck es troba bé tot i les fractures que té al crani i a la cara, que van requerir una intervenció de més de cinc hores, dimecres a la nit a Polònia

Fabio Jakobsen (1996) ja no es troba en coma induït segons l’organització del Tour de Polònia, la cursa en la qual en el desenllaç de la primera etapa va ser el més perjudicat en l’accidentat desenllaç. El seu estat és bo malgrat les greus lesions en el crani i tots els ossos de la cara fracturats: respira sol i mou les extremitats.

L’altra cara

Dylan Groenewegen no correrà fins que la comissió disciplinària de l’UCI es pronunciï, segons el Jumbo. En un comunicat de l’equip, el responsable de l’accident reconeix la seva infracció i es mostra consternat per les conseqüències sofertes pels implicats i els seus familiars. La formació dels Països Baixos trenca el silenci després de 48 hores i quan segons PAP –agència de notícies polonesa– la fiscalia de Katowice investiga els fets i ja hauria pres declaració a tres testimonis.

Edu Prades, a Navarra

El canareu del Movistar (1987) tornava ahir amb una fractura en una vèrtebra cervical després de veure’s implicat en la caiguda, la més important que ha tingut. “Tenia por d’haver-me trencat les costelles i que em poguessin haver afectat els pulmons”, explica.

L’espectacle continua

El primer Monument de l’any es disputa avui, amb part del recorregut de la Milà - San Remo modificat per la negativa de més d’una dotzena d’alcaldes a deixar passar la clàssica pels seus municipis. La 111a edició de la Classicissima serà més llarga (305 km) i amb més desnivell que la que s’hauria d’haver disputat el 21 de març i un grapat d’estrelles aspiren a succeir Julian Alaphilippe (Deceuninck), que mirarà de repetir en el palmarès. Un cop més, el Poggio, a sis quilòmetres, serà el jutge de la cursa.

En la resta de curses del World Tour en dansa, Andrea Bagioli (Deceuninck) és el primer vencedor del Tour de l’Ain, després de superar Primoz Roglic (Jumbo) a l’esprint, mentre Richard Carapaz (Ineos) lidera el Tour de Polònia després de sorprendre els especialistes en la tercera etapa –91è lloc de David Lozano a 7:23.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)