El Barça sentencia el Guadalajara a la segona part (21-35)

Handbol. Manté el lideratge de la lliga Asobal, empatat a punts amb el Fraikin BM Granollers

El Barça ha segellat a Guadalajara (21-35) la quarta victòria en quatre partits de la lliga Asobal, que el manté al capdavant de la classificació, empatat a punts amb el Fraikin BM Granollers. L’equip blaugrana no ha tingut necessitat d’oferir la seva millor versió per derrotar el conjunt de Mariano Ortega, que en la segona part no ha pogut mantenir el ritme de joc del primer temps.

El Barça ha començat a tota velocitat (2-5), però les pèrdues de pilota han donat aire al jove i descarat conjunt manxec que ha respost amb la mateixa moneda i ha restablert momentàniament l’equilibri. Les aturades de Gonzalo (7 i un 46% d’encert al primer temps) donaven ales al contracop blaugrana, que patia, en canvi, en els atacs estàtics. El Barça no jugava còmode i no tenia l’encert i la clarividència d’altres ocasions, però ha arribat al descans amb un renda de 5 gols (10-15).

Després de la represa, el Barça ha ampliat l’escletxa amb un parcial inicial de 0-3 (10-18). El Guadalajara ha baixat el ritme i l’equip de Xavi Pascual no ha tingut problemes per gestionar el seu avantatge fins al final. L’encert dels jugadors de la primera línia i l’aparició del jove Mamadou Diocou en el tram final han eixamplat l’avantatge fins al 21-35 final. Mem i Dolenec, amb 5 gols, han estat els màxims anotadors del Barça.