Olimpisme

Els Jocs de Tòquio mantindran el recorregut previst de la torxa olímpica

Olimpisme. Sortirà el 25 de març del 2021 de la prefectura de Fukushima, recorrerà durant 121 dies tot el Japó, tal i com es pensava fer abans de l’ajornament

El comitè organitzador dels Jocs Olímpics de Tòquio 2021 ha anunciat que mantindrà el recorregut previst de la torxa olímpica abans de l’ajornament pel Covid-19. La flama sortirà de la prefectura de Fukushima el 25 de març de l’any vinent, i recorrerà les altres 46 prefectures del Japó en relleus durant 121 dies fins arribar a l’Estadi Olímpic de Tòquio el 23 de juliol i encendre el peveter.

El recorregut és idèntic al que estava previst quan la flama olímpica va arribar al Japó a mitjans de març procedent de Grècia, uns dies abans que el Comitè Olímpic Internacional i els organitzadors decidissin ajornar els Jocs un any. Des de llavors la flama s’ha exhibit en diferents llocs, el darrer dels quals és el Museu Olímpic de Tòquio, davant el nou estadi que servirà de seu principal per als Jocs.

Encara no s’ha decidit quantes persones faran els relleus. Inicialment estava previst que fossin 10.000 corredors, i els organitzadors volen prioritat a les persones que es van inscriure al principi. El comitè organitzador ha explicat que la ruta de la torxa olímpica i les celebracions previstes a cada localitat es revisaran en funció de la situació del Covid-19. S’estan elaborant un conjunt de mesures de seguretat sanitària per prevenir possibles contagis durant els relleus de la torxa, i prioritzar la seguretat dels corredors i del públic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)