Atletisme

El duel del segle haurà d’esperar

Atletisme. Bekele (2h01:41) anuncia la seva baixa per a la marató de Londres d’avui i no podrà plantar cara al recordista del món, Kipchoge (2h01:39), en una cursa limitada als professionals

El recordista mundial de marató, el kenyà Elioud Kipchoge (2h01:39, 2019), havia de protagonitzar avui un duel llargament esperat contra l’etíop Kenenisa Bekele, autor de la segona millor marca de tots els temps (2h01:41, 2019). La cita estava programada en la marató de Londres, la més prestigiosa d’Europa al costat de la de Berlín. Bekele, però, ha anunciat la seva baixa per una lesió al bessó esquerre.

“Sé que molta gent a tot el món ha estat esperant aquesta cursa; lamento decebre els meus seguidors, els organitzadors i els companys que competeixen al meu costat”, va assenyalar Bekele a les xarxes socials. El fondista etíop, recordista mundial dels 10.000 m, no s’ha pogut entrenar amb normalitat per culpa del confinament al seu país i el tractament de les últimes setmanes no ha donat resultat.

La marató de Londres només la podran disputar atletes d’elit a causa de les restriccions sanitàries. Tot i la baixa de Bekele, la cursa d’aquest matí comptarà amb quatre dels deu corredors més ràpids de la història en la distància i sis que han aconseguit baixar de 2h05.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)