Tennis

Djokovic, com sempre

Quadre masculí. El serbi venç el rus Khatxanov, continua sense cedir cap set i jugarà els quarts de final contra l’asturià Carreño

El serbi Novak Djokovic (1) continua reivindicant-se com un dels màxims candidats per guanyar el títol de Roland Garros juntament amb Rafa Nadal (2) i es va desfer del rus Karen Khatxanov (15) per 6-4, 6-3 i 6-3 en dues hores i 23 minuts. Djokovic no ha perdut cap set en els quatre partits que ha jugat i ha tornat a signar un exercici de superioritat amb 44 cops guanyadors i 28 errors no forçats. Khatxanov ha establert un registre de 31-31. El rus va lluitar fins al final i va igualar un break en contra tant en el primer set com en el tercer (2/9), però Djokovic, ferm en les restades i l’intercanvi, li va esmicolar el servei en sis ocasions (6/15). El seu rival en els quarts serà l’asturià Pablo Carreño (17), que va fer fora l’alemany Daniel Altmaier per 6-2, 7-5 i 6-2. El teutó, de 22 anys (186è), ha fet el torneig de la seva vida, privilegi extensible a un bon grapat de jugadors aquest any a París. Carreño és l’únic que ha eliminat aquest curs Djokovic, en el partit de l’obert dels EUA en què va ser desqualificat. Stephanos Tsitsipas (5) i Andrei Rublev (13), per la seva banda, van resoldre els seus compromisos i repetiran en quarts la final de fa dos diumenges a Hamburg, que es va endur el rus. L’hel·lè va vèncer el búlgar Grigor Dimitrov (18) per 6-3, 7-6 (9) i 6-2. Rublev va batre l’hongarès Marton Fucsovics, el botxí d’Albert Ramos: 6-7 (4), 7-5, 6-4 i 7-6 (4).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)